Jsme tu pro Vás

Nevíte si s něčím rady?
Neváhejte nás kontaktovat.

SUPPORT PERSON'S PHOTO

ABELman

Moje ABEL podpora

+420 553 630 630 obchodni@abel.cz

Jsme tu pro Vás

Nevíte si s něčím rady?
Neváhejte nás kontaktovat.

SUPPORT PERSON'S PHOTO

ABELman

Moje ABEL podpora

+420 553 630 630 obchodni@abel.cz

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ E-SHOPU ABEL.CZ

  1. Společnost ABEL-Computer s.r.o., se sídlem Oblouková 2831/1, Předměstí, 746 01 Opava, IČ 47678488, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vl. 4237 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • platební údaje 
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  2. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Společností ABEL-Computer s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatelem služby Liquid Design, provozované společností Liquid Design s.r.o., sídlem Josefská 612/15, Brno-město, 602 00 Brno
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8 - Karlín
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov
    • Poskytovatel služby ECOMAIL.CZ, provozované společností ECOMAIL.CZ, s.r.o., sídlem Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00
    • Poskytovatel služby Smartsupp, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Šumavská 31, 602 00 Brno

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchodni@abel.cz
  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.abel.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatel služby Sklik.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, AdWords provozované společností Google Ireland Limited se sídlem na adrese Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
    • Poskytovatel služby ECOMAIL.CZ, provozované společností ECOMAIL.CZ, s.r.o., sídlem Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00
    • Poskytovatel služby Facebook, META PLATFORMS IRELAND LIMITED., 4 Grand Canal Place, Grand Canal Harbour, Dublin 2, DUBLIN, 2, CO DUBLIN, IRELAND
    • Poskytovatel služby Smartlook, Smartlook.com,s.r.o. Sumavska 524/31, 602 00  Brno

Zpracování Cookies

Google Analytics využíváme pro analýzu návštěvnosti našeho webu, zdroje, ze kterých návštěvníci na náš web přišli a základních technických informací o zařízeních, jako je například typ prohlížeče nebo rozlišení obrazovky, abychom mohli zlepšovat funkce a výkon webu. Google Analytics máme nastavený tak, aby prováděl anonymizaci IP adresy a respektoval vybranou politiku cookies.

Cookies

Kategorie

Další info

Expirace

_ga

Analytická

 

2 roky

_gid

Analytická

 

1 den

_gat_*

Analytická

 

realce

 

Google Tag Manager využíváme ke spouštění nalytickýách a marketingových kódů dle vybraných preferencí návštěvníka. Google Tag Manager typicky cookies nevyužívá, ale v některých případech si ukládá identifikaci původního zdroje návštěvy, kterou mohou využívat Google služby po souhlasu s patřičnou cookies politikou.

Cookies

Kategorie

Další info

Expirace

_ga_*

Funkční

 

2 roky

 

Google Ads je jedním z našich marketingových kanálů, který nám umožňuje zobrazovat reklamy ve vyhledávači Google a partnerských službách.

Cookies

Kategorie

Další info

Expirace

_gcl_au

Marketingová

3 měsíce

 

Sklik je jedním z našich marketingových kanálů, který nám umožňuje zobrazovat reklamy ve vyhledávači Seznam.cz a partnerských službách. pro vyhodnocování výsledků využívá trackovací pixel, který máme nastaven tak ,aby respektoval nastavenou cookies politiku.

Další Cookies - Některé funkce našeho webu využívají cookies k uložení preferencí.

Cookies

Kategorie

Další­ info

Expirace

cartToken

Funkční

Funkce košíku

1 měsíc

cc_cookie

Funkční

Nastavení­ cookies politiky

6 měsíců

lastOrderToken

Funkční

Zpracování objednávky

1 hodina

_nss

Funkční

Bezpečnostní formulář

relace

rajtiskaren

Funkční

Udržovaná relace

14 dní

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: 
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Pokud nebyl některý z Vašich dotazů výše zodpovězen, můžete se na nás obrátit na výše uvedených kontaktech.

V Opavě 1.9.2023